2021~2022学年山西省高三4月份调研(22519C)英语答案 ,目前答案易对网已经整理了2021~2022学年山西省高三4月份调研(22519C)英语答案 的各科答案和试卷,更多联考试卷请关注本网站。


【语篇导读】本文是一篇记叙文。主要介绍了作者从小热爱读书,工作后成为了一名图书管理老师,给青少年们提供学习和享受安全感的场所的故事。24.A【解析】细节理解题。根据第一段的 The memoryof sitting up .. I was free to imagine myself as apioneer girl.可知,作者当时痴迷于读书。25.B【解析】推理判断题。根据第二段的 Suddenly Isaw them as a dangerous aspect of consumerism. whydid I have to keep every book? I held on to a select fewand donated the rest.可知,作者认为自己无限度地积累书,有点消费主义倾向,因此为了避免这个趋势,把大部分书捐赠了。26.D【解析】推理判断题。根据第三段的 This positionrestarted.. my passion for books even more.可知,作者对于自己作为一名 teacher-librarian是满意的。27.C【解析】推理判断题。根据第四段 I quickly realizedthat the library wasn't just a place to do research.refusing to sign them out for fear of being laughed at.可知,作者发现图书馆对于一些学生们来说是一个可以寻求安全感的地方。

第四部分写作第一节Last week our school held the Sports Week. We hade: lots of activities, such as running, hiking, and many kindsof ball games. We even had an exciting two-day sportsmeeting.Nowadays students are busy with their studies anddont get much exercise. This really worries our schoolauthority. So our school started the Sports WeekThe Sports Week proves to be a great success. It notonly builds up our bodies, but trains our characters aswell. Without health, there is no real happiness in life. Weshould work out regularly to keep fit.

相关文章
栏目最新
随机推荐
热门标签